La dezbaterea de marți anunțată de Klaus Iohannis, doar opt persoane, din rândul politologilor, jurnaliștilor și formatorilor de opinie, îi vor adresa întrebări șefului statului, au declarat surse din PNL, pentru MEDIAFAX.

Aceleași surse spun că dezbaterea este prevăzută la ora 15.

Va fi o dezbatere cu număr limitat de invitați care să pună întrebări. Nu e conferință de presă. E o dezbatere în care vor pune întrebări cei care sunt invitați să participe”, au explicat sursele citate.

Anterior, Rareş Bogdan a declarat la Antena 3 că fiecare participant va putea adresa cel mult patru întrebări, iar invitaţii vor fi de la toate cele patru televiziuni de ştiri şi nu numai.

Prin urmare, restul jurnaliștilor care se vor acredita la dezbatere ar putea doar să relateze despre evenimentul de marți.

Potrivit surselor menționate, nu este nicio temă prestabilită a discuției cu președintele, cei opt putând pune întrebările pe care le doresc.

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a anunțat că va găzdui dezbaterea de marți a lui Klaus Iohannis cu politologii și formatorii de opinie, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, potrivit unui comunicat de presă.

Citește și: Sănătoşi, dar trişti: nimicuri nonelectorale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here