Caută
Close this search box.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a încercat să facă BLAT cu PSD Olt

Liviu Voiculescu

Rezultatul cu care PBL Olt se împăunează după turul doi al alegerilor prezidențiale nu le aparține, pentru că voturile au fost obținute de candidatul partidului, Klaus Iohannis.

Afirmația îi aparține președintelui executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, care a făcut și o dezvăluire-bombă despre liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, spunând că, în duminica dintre cele două tururi de scrutin, acesta a încercat să facă o înțelegere cu PSD în privința rezultatului alegerilor.

Contactat pentru a comenta declarațiile pe care Liviu Voiculescu le-a făcut în conferința de presă de luni, când acesta s-a lăudat cu rezultatul obținut la alegerile de duminică, Marius Oprescu a făcut o dezvăluire de proporții.

„Liviu Voiculescu se umflă în pene și se laudă cu un rezultat electoral care de fapt este al lui Klaus Iohannis. Asta după ce, în duminica dintre cele două tururi de scrutin, m-a sunat să mă roage să nu îl bat rău că rămâne fără funcție în partid. Acesta este, de fapt, politicianul care conduce PNL Olt”, a declarat Marius Oprescu.

În context, președintele executiv al PSD Olt s-a referit și la candidatul liberalilor la funcția de primar al Slatinei, Mario De Mezzo, care, plecând de la rezultatul obținut pe municipiul-reședință de județ, se vede deja primar.

„Mario De Mezzo, acest Smeagol al politicii locale, care visează să fure inelul cu care să conducă lumea, să nu se îmbete cu apă rece, pentru că, la fel, voturile nu sunt ale lui, ci sunt ale lui Klaus Iohannis. Cine își face calculele pentru alegerile locale de anul viitor bazându-se pe rezultatele de la alegerile prezidențiale de anul acesta nu este un om politic”, a spus Marius Oprescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri