Caută
Close this search box.

Radu Mazăre, ultima şansă pentru a SCĂPA de închisoare

radu mazăre

Magistrații instanței supreme au respins contestația în anulare formulată de Radu Mazăre împotriva deciziei de condamnare definitivă la 9 ani în dosare privind retrocedarea plajelor din Constanța.

„Respinge ca inadmisibile contestaţiile în anulare formulate de contestatorii-condamnaţi Mazăre Radu Ştefan, Barbu Paraschiva, Puşcaşi Marius şi Puşcaşi Carmen împotriva deciziei penale nr.32/A din data de 7 februarie 2019, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală, în dosarul nr. 6536/2/2008”, se arată în decizia magistraților Înaltei Curți.

Pe de altă parte, instanța a admis în principiu (adică cererea lor întrunește condițiile pentru a fi judecată) contestaţiile în anulare formulate de alți condamnați în dosar: Dima Alin Horaţiu, Andrei Aurel Jean, Nejloveanu Niculae, Giurgiucanu Georgică şi Săvulescu Emil Dragoş.

Însă cererea acestora de suspendare a executării pedepsei definitive a fost respinsă.

Judecătorii instanţei supreme l-au condamnat definitiv, pe 8 februarie, la 9 ani de închisoare cu executare pe fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, care execută pedeapsa la Penitenciarul Rahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri