Un bărbat în vârstă de 31 de ani din municipiul Vaslui a fost arestat preventiv, după ce i-a ameninţat cu o drujbă pe agenţii de pază ai unui club de noapte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, sâmbătă noaptea, un bărbat a sesizat la numărul de urgenţă 112 că este agresat de agenţii de pază ai unui local, iar când poliţiştii au ajuns la faţa locului l-au găsit pe fratele acestuia, înarmat cu o drujbă, proferând injurii la adresa paznicilor.

„Poliţiştii s-au deplasat în zonă, unde au găsit un bărbat care avea asupra lui o drujbă pornită, pe care o accelera ostentativ şi adresa ameninţări paznicilor localului. Bărbatul a fost imobilizat, deposedat de obiectul respectiv şi condus la sediul Poliţiei municipiului Vaslui. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a liniştii şi ordinii publice, purtare abuzivă, ameninţare şi folosirea fără drept de arme periculoase”, a declarat, pentru AGERPRES, Bogdan Gheorghiţă.

Bărbatul urmează să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here