Caută
Close this search box.

Violeta Alexandru: Am votat cu încredere că alegătorii fac diferenţa între „o Românie a oamenilor serioşi şi o ţară în care se minte”

Violeta Alexandru

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a declarat că a votat cu convingerea că România poate fi pusă pe un făgaş normal şi cu încredere că alegătorii fac diferenţa între „o Românie a oamenilor serioşi şi o ţară în care se minte”.

„Am votat cu convingerea că România poate fi pusă pe un făgaş normal, am votat cu încredere că alegătorii fac diferenţa între o Românie a oamenilor cinstiţi, a oamenilor care îşi văd de treabă, a oamenilor serioşi şi o Românie în care se minte şi care nu se îndreaptă spre dezvoltare.

Eu am votat cu încredere că putem aplica o lecţie de autentic civism, în sensul luptei pe care o ducem pentru corectitudine, pentru un făgaş normal în această ţară.

Suntem la 30 de ani de la Revoluţie. Este momentul în care putem definitiva proiectul de modernizare a României şi, mai departe, acest lucru va duce la un proiect de civilizare”, a afirmat Violeta Alexandru, care a votat duminică la Liceul „Alexandru Vlahuţă”, potrivit Agerpres.

Ea le-a mulţumit românilor din Diaspora, care, prin votul lor, „au transmis o lecţie de civism autentică”.

„Şi Bucureştiul va fi la înălţime. Şi alegătorii din ţară au înţeles acest mesaj şi vor participa la vot, pentru că îşi doresc o Românie civilizată. Sunt convinsă că tinerii din Bucureşti vor ieşi în următoarele ore la vot şi vor arăta care este forţa votului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri