Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă nu l-a felicitat pe Iohannis pentru scor: Liderul PSD și-a cosmetizat eșecul

dăncilă

În discursul său de duminică seara, după aflarea rezultatelor exit-poll, Viorica Dăncilă, candidatul Partidului Social Democrat, nu l-a felicitat pe președintele ales al României pentru victorie.

PSD a recuperat voturile pe care le-a pierdut la europarlamentare, a declarat Viorica Dăncilă.

PSD, astăzi, a recâştigat încrederea cetăţenilor români care ne-au votat în 2016. Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la alegerile europarlamentare, iar astăzi avem peste 3 milioane de voturi, ceea ce înseamnă că avem numărul de voturi pe care l-am avut la parlamentarele din 2016 şi care ne-au permis să intrăm la guvernare. Am toată convingerea că numărul de voturi de astăzi ne ajută, ne obligă şi în acest sens vom face tot ce este posibil să câştigăm alegerile locale şi alegerile parlamentare. Avem în acest moment un rezultat exit-poll, vom sta până vom prelua toate procesele verbale din teritoriu, vom face numărătoare paralelă, pentru că atunci vom şti cu adevărat rezultatul voturilor de astăzi. (…) Alte declaraţii vom face după ce vom avea rezultatul final al votului„, a afirmat Viorica Dăncilă, la sediul central al PSD, citată de Agerpres.

Preşedintele PSD a postat si un mesaj pe facebook duminică seara.

Mulțumesc tuturor românilor care au mers astăzi la vot și mulțumesc din inimă celor care mi-au acordat încrederea lor!

Pentru milioanele de români care cred în mine și în Partidul Social Democrat, dar și pentru viitorul țării noastre, care nu poate fi sacrificat în numele austerității și al monopolului de putere, continuăm lupta!”, a scris Viorica Dăncilă pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri