Celebra bulgăroaică Baba Vanga, cunoscută și ca „Nostradamus din Balcani”, a făcut cea mai dură previziune ce vizează România, în anul 2020.

Baba Vanga este cunoscută, între multe altele, și pentru că ar fi prevăzut atacurile de la 11 septembrie din Statele Unite ale Americii, încă din 1989.

Înainte de a muri la vârsta de 85 de ani, în urmă cu 23 de ani, Baba Vanga ar mai fi făcut o previziune ce vizează România și întreaga Europă, dar și pentru alte părți ale lumii.

Se pare că Baba Vanga a prevăzut cutremure și tsunami-uri pentru anul 2020. Ea ar fi prevăzut și că viețile liderilor Vladimir Putin și Donald Trump vor fi puse în pericol.

Legat de Europa și România, Baba Vanga ar fi prevăzut – sperăm, totuși, să nu se adeverească – faptul că ar putea fi lovite de „un arsenal de arme chimice”.
Totuși, Baba Vanga ar fi spus și că Europa, în accepția ei oficială, nu va mai exista până în anul 2016. Unele voci au argumentat că și această previziune a fost corectă, deoarece s-ar fi putut referi la Brexit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here