Caută
Close this search box.

Cristian Tudor Popescu: „Dragnea, un ayatollah al tupeului. E OBSEDAT de putere!”

cristian tudor popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu și-a arătat indignarea față de un politician care, aflat în închisoare, dă mesaje către națiune în care se victimizează, spunând că s-a sacrificat pentru țară.

„Dragnea a fost întotdeauna un ayatollah al tupeului, e cunoscuta prostire în față pe care o practică și din pușcărie”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Postarea lui Dragnea făcută în ziua de 1 Decembrie a fost asaltată de un val de reacții negative. A primit aproape 8.000 de comentarii, în marea lor majoritate critice la adresa politicianului.

„E atât de simplu să-i arunci în față câteva dintre crimele pe care le-a comis cât a fost la putere împotriva poporului român și a României în lume. Dar nu e cazul. Doar putem să ne întrebăm de ce face asta și răspunsul e unul singur: pentru că domnul Dragnea nu a renunțat și nu va renunța nici un moment la întoarcerea în politică și la lupta pentru putere. De aceea mai dă câte un mesaj: sunt aici și poate mă întorc și vreau să fiu șef din nou, asta e tot”, a spus gazetarul.

În permisia de o zi pe care a primit-o de când e condamnat, Dragnea s-a întâlnit cu Claudiu Manda, Olguța Vasilescu și alți lideri PSD care i-au rămas credincioși, cu care a discutat despre soarta PSD.

Din fericire, întoarcerea lui Liviu Dragnea în prima linie a politicii românești e imposibilă în condiții democratice. Nici ca lider și nici ca om nu se bucură de nici un fel de credibilitate sau popularitate, iar această realitate era o constantă în viața lui înainte de a intra în închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri