Ecaterina Andronescu a anuntat ca va pleca din tara daca va fi chemata la DNA sa dea explicatii in cazul inspectorului scolar din Arad care a fost dat afara, in guvernarea PSD, pentru ca a indraznit sa critice politicile Ministerului Educatiei.

Fosta sefa a Inspectoratului Scolar Judetean Arad este cercetata in dosarul Mafiei PSD de la Arad intrucat l-a schimbat din functie pe inspectorul Paul Sebastian Barta pentru ca „si-a exprimat parerile despre modificari legislative ce se pregateau la Ministerul Educatiei”.

”Am vazut o stire care spunea ca eu i-as fi cerut inspectoarei de Arad sa-l dea afara din Inspectorat pe un domn profesor inspector care ma critica pe mine pe Facebook. N-am cerut nimanui asa ceva! Vreau sa spun raspicat ca nu am facut acest lucru! Sunt disperata cand aud asa ceva!”, a declarat Ecaterina Andronescu la Romania TV.

In momentul in care realizatoarea de la Romania TV i-a spus ca ar putea fi chemata la DNA, Andronescu a amenintat ca va pleca din tara.

”Asta ar fi chiar culmea! Nu mi-am dorit niciodata sa plec din Romania, dar daca se intampla ca un om nevinovat sa fie tarat in mizerii… asta m-ar determina sa iau hotararea de a pleca din tara. Nu se poate asa ceva”, a anuntat Andronescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here