Caută
Close this search box.

Gelu Voican Voiculescu, din nou la o ceremonie de comemorare a Revoluţiei după ce a fost bătut

Gelu Voican Voiculescu

Fostul vicepremier Gelu Voican Voiculescu a calificat incidentul din Piaţa Universităţii de sâmbătă, când a fost agresat de bărbat, ca fiind unul regretabil, adăugând că nu se teme să participe şi la alte evenimente care comemorează Revoluţia din 1989.

Gelu Voican Voiculescu a fost prezent, duminică dimineaţă, la monumentul Eroilor Revoluţiei, situat lângă sediul Ministerului de Interne, la o ceremonie de comemorare a celor căzuţi la evenimentele sângeroase din decembrie 1989.

Întrebat de jurnalişti dacă nu îi este teamă să mai fie prezent la un eveniment de comemorare a Revoluţiei Române, Voican a negat: „Dacă nu mi-a fost teamă acum 30 de ani, nu poate să-mi fie teamă astăzi. (…) Dosarul Revoluţiei nu s-a judecat”.

Directorul general al Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989, Gelu Voican Voiculescu, a fost scos de jandarmi, sâmbătă, din mulţimea adunată în Piaţa Universităţii pentru a comemora 30 de ani de la Revoluţia din 1989, după ce mai multe persoane l-au huiduit şi l-au agresat.

Agresorul lui Gelu Voican Voiculescu, un bărbat de aproximativ 65 de ani, fără antecedente

Poliţia Capitalei a anunţat tot sâmbătă că l-a identificat pe agresor, un bărbat de 68 de ani, şi că victima a depus plângere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri