Finalul de an este dedicat, de multe ori, topurilor. În cel mai recent, Tennis Channel a clasat-o pe Simona Halep pe un loc de podium, în urma performanţelor din 2019 şi nu numai.

Campioana de la Wimbledon este clasată pe locul al doilea în ierarhia de la Tennis Channel. La cei 28 de ani ai săi, Simona Halep e depăşită doar de către Serena Williams, podiumul fiind completat de liderul mondial, Angelique Kerber.

„Locul 1 mondial, la finalul anilor 2017 şi 2018 (a încheiat în Top5 şi în cei trei ani anteriori), românca a devenit o forţă consistentă, din 2013, când a câştigat şase titluri WTA. Deşi nu a reuşit să câştige primele trei finale de Grand Slam, Halep a continuat şi a simţit gustul victoriei la Roland Garros şi Wmbledon, valindându-şi astfel jocul şi puterea mentală care îi pot aduce alte mari victorii şi momente magice”, explică alegerea sursa citată.

Cele mai de răsunet reuşite ale Simonei Halep sunt cele două turnee de Mare Şlem cucerite, respectiv Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019), acestora adăugându-se trei finale importante disputate, două la Open-ul francez şi una la Australian Open.

Iată cum a arătat Top10

Serena Williams (10 WTA)

Simona Halep (4 WTA)

Angelique Kerber (1 WTA)

Petra Kvitova (7 WTA)

Victoria Azarenka (50 WTA)

Caroline Wozniacki (37 WTA)

Li Na

Kim Clijsters

Naomi Osaka (3 WTA)

Maria Sharapova (131 WTA)

99 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 2 =