Prima ședință CEX PSD cu noua conducere s-a încheiat. Președintele interimar a declarat la ieșirea de la întrunire că intenționează să readucă la partid oamenii care au fost excluși. El a avut de făcut câteva avertismente la adresa acțiunilor Guvernului.

Marcel Ciolacu – președintele interimar al PSD și, totodată, președintele Camerei Deputaților a atenționat Guvernul Orban să nu vină să își asume, în Parlament, legea bugetului.

”Să nu aibă intenția de a veni cu asumarea pe bugetul de stat, pentru că este cea mai importantă lege. Dezbaterea e fondul democrației, se face în Parlamentul României. Nu poți să eviți Parlamentul când faci bugetul de stat. Nu și-a permis nimeni până acum, dar România este plină de surprize”, a declarat Marcel Ciolacu.

Preşedintele interimar al PSD a anunţat și că în mandatul său nimeni nu va fi exlus din partid, ci se va încerca readucerea în PSD a unor persoane.

„În perioada în care voi fi eu preşedinte interimar, nimeni nu va fi exclus din partid. Din contră, am declarat că aş vrea să-i aducem înapoi pe unii dintre cei care au fost excluşi”, a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă printre cei vizaţi se află şi fostul premier Mihai Tudose, Ciolacu a răspuns: „Mihai Tudose nu a fost exclus. Au fost excluşi Marian Neacşu, Sorin Grindeanu, Adrian Ţuţuianu.”

48 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 7 =