Caută
Close this search box.

Mihai Tudose îl face PRAF pe Bogdan Chirieac, pe teren propriu

mihai tudose

Fostul premier PSD Mihai Tudose a declarat, intr-un interviu pentru DC News, ca nu exista nicio conspiratie la Bruxelles, impotriva Romaniei, tara noastra dobandind o imagine proasta, ca urmare a actiunilor guvernelor PSD.

„Suntem ciuca batailor la Bruxelles”, s-a plans Bogdan Chirieac, in interviul pe care i-l lua lui Mihai Tudose. Raspunsul lui Tudose l-a lasat fara replica pe Chirieac.

„Baietii aia ne vad exact cum suntem, adica nu foarte bine. La ce va asteptati cand Guvernul Romaniei trimite pe cineva, ala spune nu. Il trimite pe Tudose, ala spune ca nu pe Tudose. Nu-i nimic, il trimitem tot pe Tudose… dom’le, daca ala spune ca nu. Doamna Ursula van der Leyen este prim-ministru al Europei, are dreptul sa-si aleaga cu cine sa lucreze, nu vrea sa lucreze cu Tudose din varii motive. Tu continui. (…) Dom’le, suntem sanatosi la cap? Apoi spune ca vrea o femeie, tu trimiti un barbat. Vor o femeie, tu il trimiti pe Dan Nica. Mai faceam o gluma, macar trimite-l pe Mihai Fifor, ca, na! Ce imagine vreti sa avem?”, a raspuns Tudose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri