Caută
Close this search box.

Naşa Gabrielei Firea câştigă bani cât nici nu-ţi poţi imagina

gabriela firea

Apropiați ai primăriței de București trăiesc regește din salarii publice plătite de companiile municipale.

Primarul Gabriela Firea a reușit performanța de a duce Bucureștiul înapoi cu 30 ani: cartiere întregi sunt lipsite de apă caldă și de căldură cu săptămânile.

Mai mult, Capitala riscă să intre în faliment, după ce municipalitatea a decis să pompeze anual câteva sute de milioane de lei în cele 22 de companii înființate ilegal.

În toate aceste companii ale PMB au fost plantați pe un loc călduț, dar mai ales pe salarii mari, finii, vecinii și prietenii primarului Firea.

Nu au fost uitați nici subordonații soțului ei de la primăria Voluntari, angajați pe salarii de 2-3.000 de euro.

Acestora li se adaugă rudele și odrasele membrilor de partid de la PSD, ALDE și PMP, care-i asigură majoritatea confortabilă în Consiliul General.

Toate aceste companii ilegale se află sub controlul controversatului Marius Manolache, fost deputat și fin al fostului premier Victor Ponta.

Vecinul cuplului de edili Firea – Pandele din Voluntari, Adrian Corbu, este ginerele lui Mircia Muntean, fostul primar liberal al orașului Deva.

Tânărul Corbu a intrat în câmpul muncii ca ofițer operațional la o companie de credite, apoi a fost angajat la Centrofarm, unde se ocupa de găsirea unor noi spații comerciale pentru dezvoltarea lanțului farmaceutic.

În paralel, a cochetat și cu politica, iar, în 2009, era considerat o speranță a tinerilor din PDL. În același an a fost angajat ca asistent la cabinetul secretarului de stat din Ministerului Transporturilor de atunci, Marin Anton.

Pe site-ul Primăriei Capitalei apare lista cu angajații încadrați în anul 2019. De aici aflăm că nașa și șefa de cabinet a primarului Gabriela Firea, Alina Tarcevschi, a fost reîncadrată pe funcția de director în cadrul PMB.

Din declarația de avere depusă la reîncadrare, rezultă că Tarcevschi deține o vilă de 229,3 mp în București, casă obținută în urma partajului.

În plus, ea menționează că a luat un împrumut de 14.000 euro de la fina ei, Gabriela Firea, în 2009, dar fără să menționeze termenul scadent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri