Caută
Close this search box.

Povestea tristă de viaţă a lui Mircea Radu. Ce este în spatele succesului

Mircea Radu are o poveste de viaţă tristă. Iată ce se ascunde în spatele succesului unuia dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi din România.

Şi-a pierdut mama pe când avea doar 25 de ani şi viaţa lui începea cu adevărat. După acel moment, pentru Mircea Radu a început o altă poveste. A devenit protagonist într-un alt film, unul fără personajul esenţial.

Suferinţa nu îl răpune însă, ci îl ajută să răzbată. Poate de aceea, astăzi, cele mai frumoase amintiri pe care le are sunt legate de copilărie, atunci când erau cu toţii împreună.

„S-a şters absolut totul şi am redevenit altcineva, am luat-o de la zero, ca un om care începe să înveţe să meargă’’, mărturiseşte Mircea Radu pentru OK!

“Amintirile mele cele mai frumoase de Crăciun sunt cele în care găseam sub brad o pungă în care erau portocale şi o jucărie. Atunci când eram copii şi nu eram înstăriţi.

Culmea este că de multe ori mă refugiez în gândul ăsta, deşi copiii mei au acum foarte multe şi sub acelaşi brad şi eu găsesc cadouri simandicoase. Totuşi, fericirea mea este legată de acele vremuri’’, adaugă Mircea.

Recunoaşte că nu există mariaj în care să nu existe probleme, dar ei au reuşit să răzbată, aşa cum numai în doi se poate. “În orice căsnicie există situaţii delicate, neprevăzute, mai grele, dar, dacă se vrea, se depăşesc. Dacă fiecare ştie ce are de făcut şi înţelege că într-o căsnicie e nevoie de doi, să gândeşti pentru doi, atunci căsnicia merge, nu e nevoie de mari artificii. Altfel, se alege praful”.

Adevăratele lecţii de viaţă le primeşte însă în fiecare zi de la Clara şi Tudor.

“Clara mă uimeşte pe zi ce trece. Are aproape trei ani. dar este extraordinar de independentă. Vrea să mănânce întotdeauna singură, să nu îi dea cineva. Asta e o chestiune care mă uimeşte cu zi ce trece., iar Tudor mă impresionează cu felul lui matur de a vedea lucrurile, deşi are şase ani şi jumătate”, povesteşte Mircea pentru OK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri