Caută
Close this search box.

Răsturnare de situație în cazul accidentului lui Daniel Chițoiu: Cine e vinovat de moartea a două persoane

Joi seara, ministrul Daniel Chițoiu a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca după producerea unui accident rutier grav.

Noi dezvăluiri cu privire la producerea accidentului au ieșit la suprafață.

Accidentul a avut loc pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, în raza localității Zamfirești, aproape de Dealul Negru. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, după ce unul a intrat pe contrasens.

Sursă foto: b1.ro

Inițial, s-a vorbit despre faptul că șoferul vârstic a fost cel care a intrat pe contrasens, după ce i s-ar fi făcut rău. În schimb, realitatea este cu totul alta, potrivit surselor judiciare Antena 3.

Daniel Chițoiu este cel care ar fi provocat accidentul. Potrivit surselor judiciare citate de Evenimentul Zilei, liderul ALDE a intrat pe contrasens din neatenție, aspect confirmat de mai mulți martori. În ciuda acestui fapt, politicianul a declarat că de fapt bătrânul ar fi fost cel care ar fi comis greșeala.

În urma accidentului, s-a deschis dosar penal pentru uciderea din culpă, iar cauzele exacte vor fi stabilite de o expertiză. În accident au fost implicate patru persoane. Două rănite – Chițoiu și pasagerul de pe bancheta din spate, o femeie, rudă cu politicianul și doi morți, doi vârstnici de peste 70 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri