Caută
Close this search box.

Sfârșit tragic pentru un avocat din Dâmbovița: A murit după 20 de ore de audieri la DIICOT

Un avocat din județul Dâmbovița a murit la scurt timp după o audiere de 20 de ore de la sediul DIICOT. Fost șef al Baroului Dâmbovița, avocatul Ernest Andrei Moldoveanu, și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un TIR pe DN 71, Târgoviște-Sinaia, la intrarea în orașul Pucioasa, informează Știripesurse.ro.

Un coleg al avocatului a declarat că Moldoveanu a fost printre ultimii care au plecat din sediul DIICOT după audierea-maraton a câtorva zeci de martori.

”Am fost împreună la acele audieri maraton. Din păcate am depus delegațiile și am așteptat să fin chemați la audieri. Audierea clientului lui a început în jur de 3, al meu în jur de 4 dimineața. În condițiile în care au fost audiați 70-80 de martori chemați, câțiva având și calitatea de suspecți. Dânsul a plecat la 6 fără 20, împreună cu un alt coleg. Pe fondul unei oboseli inerente și motivate s-a întâmplat acest nefericit accident. Se pare că a ațipit și a intrat într-un tir. E o pierdere mare pentru noi. A fost avocat 47 de ani în Baroul Dâmbovița. Deplângem această pierdere și suntem alături de familie”, a declarat avocatul Nicolae Pană, pentru Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri