Miercuri seară. la sediul central USR din Aviatorilor nr. 9, a avut loc ședința Biroului Național al USR.

Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe puncte, printre care și judecarea unor sesizări depuse împotriva a 5 persoane care fac parte din opoziția internă la Barna. Este vorba de Ciprian Lupaș, Claudia Postelnicescu, Oli Ardelean, Stoe Cosmin şi Daniel Giurca.

Judecarea sesizărilor în cazurile Ciprian Lupaș și Claudia Postelnicescu s-a amânat pentru săptămâna viitoare.

Între timp, cazul Oli Ardelean a rămas să se judece în ședința de BN. În interiorul sediului erau prezenţi mai mulți membri USR București nemulțumiți de punerea pe ordinea de zi a acestor sesizări, deși la BN erau ținute în sertar alte sesizări, scrie Stiripesurse.ro.

Citește și: Bloomberg: Orbanul bun al Europei trasează un PLAN RISCANT contra populismului

Potrivit unor surse din cadrul USR, persoanele care conduc Biroul Național al USR (cei care au candidat sub formă de echipă la Congresul USR 2019 de la Timișoara sub denumirea de Echipa Barna) aleg preferențial să judece sesizările în funcție de cui sunt adresate, deoarece Barna este cel care face Ordinea de zi.

Oli Ardelean a fost exclusă din USR definitiv. Cei care au votat pentru excluderea acsteia sunt membrii Echipei Barna (Dan Barna, Ionuț Moșteanu, Cătălin Drulă, Iulian Bulai, Claudiu Năsui, Diana Mureșan, Silvia Dinică, Radu Mihail, Alin Moș, Vlad Botoș, Liviu Mălureanu) și Cătălin Stanu, neafiliat grupului Barna.

40 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =