Caută
Close this search box.

Călin Popescu Tăriceanu ATACĂ josnic jurnaliştii: „Jeg de presă!”

călin popescu tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu îi atacă violent, într-o postare pe Facebook, pe jurnaliştii de la aktual24.ro şi ziariştii.com, pentru că l-au identificat pe el drept persoană importantă, despre care fosta şefă a DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus că i-a transmis mesaje prin intermediul unui procuror DNA „să îi aresteze pe ceilalţi”.

„În cei aproape 30 de ani de când sunt în politica am crezut că, în materie de minciuni şi mizerii la adresa mea, le-am cam văzut pe toate. Ei, spre surprinderea mea, zilele trecute am văzut ceva nemaiîntâlnit şi anume că în trecut mi-aş fi trimis bezele şi i-aş fi dat sfaturi prieteneşti, prin intermediul unui procuror, dnei Kovesi, pe vremea când era procuror şef al DNA!

Despre poziţia mea cu privire la activitatea doamnei de mai sus nu mai este cazul să reiau. M-aş repeta şi nu-mi place lucrul acesta. A spune că eu i-aş fi dat sfaturi doamnei e ca şi cum ai spune că Bush juca table cu Bin Laden sau că Băsescu nu a fost informator al Securităţii!

În plus, nu am avut şi nu am procurori printre prietenii mei. Deci aceasta aşa zisa ştire este ceea ce în limbajul jurnaliştilor se numeşte ‘jeg de presa’.

Pun această aşa zisa ştire pe seama hotărârii mele de a mă opune viguros oricărei încercări de desfiinţare a Secţiei Speciale de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie şi refuzul de a accepta ideea întoarcerii la abuzurile de tristă amintire!

Nu este un secret pentru nimeni ca jurnaliştii care croşetează aceasta făcătură sunt nişte entuziaşti susţinători ai protocoalelor secrete dintre servicii de informaţii, parchete şi instante. Nu este un secret că ei sunt adepţii luptei împotriva corupţiei chiar cu sacrificarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeanului. Au ajuns jurnalişti din greşeală pentru că e clar că sunt atraşi mai mult de bate decât de condei!

Am o veste tristă pentru ei! Au încercat alţii mai grei decât ei să-mi pună pumnul în gură şi nu a funcţionat. Aşa că lor pot să le dau un sfat: nu va mai pierdeţi timpul cu scenarii science fiction pentru că eu nu-mi schimb opinia cu privire la necesitatea existenţei Secţiei!

P.S. Câteodată plătim scump privilegiul de a trăi în democraţie! Oricine poate spune orice, oricând şi oriunde despre tine sau apropiaţi ai tăi şi tu nu poţi face mare lucru! În numele libertăţii de expresie şi al democraţiei pentru care acum 30 de ani romanii şi-au dat viaţa!”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.

Aktual24.ro este prima publicaţie care a făcut legătura dintre declaraţiile lui Kovesi, referitoare la o persoană importantă care a încercat să intervină la vârful DNA, şi Călin Popescu Tăriceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri