Caută
Close this search box.

Două tinere fete amenințate și agresate chiar în timp ce mergeau la școală!

Incident de-a dreptul șocant în Constanța. Două eleve au fost amenințate cu O ARMĂ ALBĂ chiar în timp ce mergeau spre școală.

Astfel, fetele au fost urmărite de individul ce avea fața acoperită și, în același timp, au fost amenințate cu un cuțit, în scopul inițial de a fi deposeda de bunuri.

Victimele au fost oprite de bărbatul ce avea fața acoperită parțial cu un fular și care le-a cerut să îi dea telefoanele mobile pe care le au asupra lor, dar și sumele de bani.

Uneia dintre ele i-a solicitat în mod concret mai mult decât atât.Infractorul a cerut să i se dea și cerceii pe care tânăra fată îi purta. Inițial, elevele nu au înțeles solicitarea inculpatului motiv pentru care acesta și-a descoperit fața și le-a solicitat din nou să îi dea bunurile de valoare pe care le aveau asupra lor. Fetele s-au opus, moment în care bărbatul a scos un cuțit cu care le-a amenințat și apoi a încercat să-i smulgă uneia dintre ele un cercel din ureche. Numai că, prin zonă a trecut o persoană care a văzut ce se întâmplă, iar tâlharul s-a alertat și a fugit, fără a apuca să le sustragă bunurile persoanelor vătămate.

Bărbatul în cauză are 30 de ani și este recidivist, fiind eliberat condițiat în 2018, în vreme ce executa o pedeapsă cu închisoare pentrua aceleași fapte, scrie replicaonline.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri