Caută
Close this search box.

Imagini de coșmar din China. Gările, păzite cu arme automate, bolnavii zac pe jos în spitale

Coşmar şi disperare în Wuhan, punctul zero al epidemiei cu coronavirus. Spitalele sunt supraaglomerate, pacienții zac pe jos în unitățile medicale, iar gările sunt păzite de soldați înarmați cu arme automate.

Spitalele nu mai fac față numărului mare de pacienți și au amenajat zone de primire în parcări. Sute de oameni așteaptă la coadă, de aproape 24 de ore.

Nu mai există paturi libere, iar bolnavii internați sunt înghesuiți pe scaune sau zac pe jos, pe coridoare, potrivit CNN, preluat de Digi24. În unitățile medicale circulă zvonuri potrivit cărora nu mai există medicamente suficiente pentru cetățeni.

Ca măsură de precauție, în unele cazuri, pacienții sunt transportați de medici în containere sigilate. Iar personalul medical care intră în contact cu bolnavii aplică proceduri foarte stricte de dezinfectare.

Wuhan, China, oraş închis. Nimeni nu intră, nimeni nu iese!

Milioane de oameni sunt acum în carantină în China, în propriile orașe. Transportul public a fost suspendat și adunările publice cu ocazia Anului Nou au fost anulate. Au fost închise cafenele, cinematografe și teatre.

Zeci de muzicieni români au CONCERTAT în Wuhan, oraş afectat de ultimul coronavirus

Wuhan, locul în care a apărut coronavirusul, a fost închis. Nimeni nu mai are voie să intre în metropola cu 11 milioane de locuitori și nici să mai iasă de acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri