Caută
Close this search box.

Iohannis, fără echivoc: „S-a trezit Cioloș! Să ne mai lase cu lecțiile astea!”

iohannis
Președintele României, Klaus Iohannis, a reacționat extrem de dur față de ultimele declarații făcute de Dacian Cioloș, liderul PLUS, la Bruxelles.

Conform celor de la Antena 3, șeful statului s-a arătat extrem de deranjat vizavi de luările de poziție din ultima perioadă ale fostului premier, pe care chiar el l-a nominalizat în 2015, dar care premier, de atunci încoace, pare să se fi schimbat destul de mult.

De la tribuna Parlamentului European, Cioloș a făcut diverse recomandări guvernului și președintelui României, recomandări care, însă, sunau mai degrabă a critici decât a sfaturi.

„Ia te uite, a sunat clopoțelul acolo în Parlamentul European și s-a trezit Cioloș! Să ne mai lase cu lecțiile astea!”, ar fi reacționat Iohannis, într-o discuție informală cu jurnaliștii.

Recent, Dacian Cioloș a lansat un atac la adresa președintelui Iohannis, despre care a spus că „măcar în ceasul al doisprezecelea trebuie să înțeleagă că singura soluție sunt anticipatele”. „Sperăm ca, măcar în ceasul al doisprezecelea, președintele Iohannis și liderii PNL, în frunte cu premierul Orban, să înțeleagă că singura soluție pentru salvarea României sunt alegerile anticipate și să înceapă rapid demersurile pentru declanșarea acestora”, a scris Cioloș pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri