Caută
Close this search box.

Marcel Vela publică dovada că nu a fost colaborator al Securităţii, cum afirmă vectorii PSD

marcel vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a publicat pe Facebook o decizie CNSAS din 2007, prin care instituția atestă faptul că ministrul nu a colaborat cu Securitatea.

Vela amintește că trecutul său a fost reverificat de CNSAS în anul 2019, atunci când decizia inițială a fost menținută. Reacția ministrului vine după ce în mediul online ar fi circulat un document potrivit căruia Vela ar fi fost colaborator al Securității.

Acesta susține că în ultima vreme este atacat tot mai des pentru că a deranjat prea tare ”lumea băieților deștepți” din jurul Ministerului Afacerilor de Interne.

”Observ că în aceste zile este o efervescență crescută a atacurilor la adresa mea, deranjând probabil prea tare lumea ,,băieților deștepți” din zona Ministerului Afacerilor Interne.

Să nu uităm că MAI are un buget total de aproximativ 4 miliarde de euro și un ministru nou, venit din provincie, fără să știe hațișurile și conexiunile tridimensionale din aceasta zonă, deranjează foarte multe persoane.

Revenim la ultimul atac, cel cu securitatea, o ciorbă reîncalzită cu fluturașii împrăștiați în campania electorală din anul 2000 împotriva unor candidați incomozi. Pe acest subiect SRI a dat la vremea respectivă un comunicat precum că pliantele respective sunt false (în 4 iunie 2000).

Pentru curioși și conturile false de pe Fbk, afișez mai jos corespondența din 2001 și Decizia CNSAS din 2007.

Totodată, amintesc că s-au verificat arhivele și în anul 2019, iar concluziile CNSAS sunt publicate acum pe site-ul www.cnsas.ro la rubrica ,Menținere Decizii”, a scris Marcel Vela, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri