Caută
Close this search box.

Marian Oprişan afirmă că prietena lui lucrează la Aeroportul Otopeni, nu la ASF

larisa nădrag

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprişan, a negat că iubita sa lucrează la ASF, susţinând că ar fi de fapt angajată a Aeroportului Otopeni. El a susţinut că nu îl interesează cât câştigă aceasta.

”Sunteţi într-o eroare, o să vă dezamăgesc, prietena mea lucrează la Aeroportul Otopeni, nu lucrează la ASF”, le-a spus Oprişan, vădit enervat, jurnaliştilor. Întrebat cât câştigă această, preşedintele PSD Vrancea a răspuns: „Habar nu am şi nici nu mă interesează”

”Dacă s-a făcut conform legii, orice cetăţean al ţării este liber să se angajeze oriunde”, a mai spus Oprişan, iritat de întrebările jurnaliştilor.

Larisa Nădrag, iubita cu 13 ani mai tânără a preşedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan, s-a reorientat radical în carieră, după ce vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a ajuns Gabriel Grădinescu, fost şef de bancă în Focşani şi apropiat de acelaşi Marian Oprişan, la intervenţiile căruia a şi fost numit la Autoritate, conform unor surse politice şi din ASF.

Absolventă de jurnalism, Nădrag se ocupă astăzi de piaţa de capital din România. Larisa Maria Nădrag (41 de ani), iubita lui Marian Oprişan, aşa cum a relatat presa locală din Vrancea, dar şi presa centrală, este consilier al vicepreşedintelui ASF, Gabriel Gradinescu, omul care conduce activitatea de supraveghere a pieţei bursiere.

Înainte de a ajunge în această poziţie, unde potrivit surselor economică.net încasează până la 20.000 de lei lunar, Nădrag era, conform Vrancea24.ro, doar o persoană studioasă din Focşani, absolventă de Jurnalism la Universitatea de Vest din Timişoara şi câştigătoare de concursuri pe teme de securitate naţională şi cultura securităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri