Caută
Close this search box.

Olguţa Vasilescu o acuză pe Violeta Alexandru că era să-l OMOARE pe şeful Casei Naţionale de Pensii

Olguţa Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu l-a acuzat pe ministrul Muncii, Violeta Alexandru, că este dusă rău cu capul pentru că a acuzat PSD de întârzierile provocate de bănci la plata pensiilor către beneficiari.

„Trebuie să fii dus rău cu capul să spui că a vorbit PSD-ul cu băncile ca să blocheze cardurile oamenilor”, a declarat Vasilescu, la TVR, în emisiunea lui Ionuţ Cristache.

”Doamna ministru a schimbat şeful de la Casa de Pensii, după ce omul era în spital, bolnav de inimă, şi i-a dat public numărul de telefon ca să-l sune toţi hastagistii. A schimbat şi secretarul general al Ministerului. A dat afară şi cel mai bun angajat din minister, pe salarizare, pe dl Gibescu, nu există specialist în România de talia domnului Gibescu. Pe aceşti oameni, noi i-am găsit în minister.

Doamna ministru, în luna decembrie, înainte să-şi ia concediu, trebuia să facă o şedinţă, cu toţi angajaţii din Minister, ca să se asigure că sunt bani de plătit pensiile, că au infrastructura. Am văzut-o aseară, într-un interviu, în care spunea că şi băncile tot din cauza PSD. Afirmaţie halucinantă, trebuie să fii dus rău cu capul să spui că a vorbit PSD-ul cu băncile ca să blocheze cardurile oamenilor”, a susţinut fostul ministru al Muncii.

”Pentru cine are cea mai vagă idee despre sistemul de pensii ştie că ce spune doamna Alexandru este o prostie”, a adăugat Lia Olguta Vasilescu. Ea s-a certat apoi cu senatorul PNL, Daniel Fenechiu, prezent în studio.

”În loc să recunoaşteţi că aveţi o guvernare de incompetenţi şi de iresponsabili, veniţi şi daţi vina pe Opoziţie, după ce aţi dat afară toţi specialiştii”, a strigat Vasilescu. ”Sunteţi incompetenţi şi iresponsabili”, a mai spus liderul PSD Dolj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri