Jurnalista Paula Rusu, fosta prezentatoare la RTV, scoate în evidenţă faptul că niciunul dintre prietenii care acum îşi manifesta durerea faţă de moartea Cristinei Topescu nu au încercat să o caute insistent în ultimele trei săptămâni.

„Toţi murim mai degrabă sau mai târziu, dar să nu te caute nimeni cu insistenţă două-trei săptămâni, să nu încerce să dea de tine vreun ‘prieten’ căruia nu i-ai răspuns când te-a sunat să-ţi spună ‘la mulţi ani’…

Cred că ar trebui să ne reamintim ce înseamnă prietenia cu adevărat. Nu are nicio legătură cu reţelele sociale. Nici una”, a scris Paula Rusu pe Facebook. Ştirile Pro TV anunţa că trei câini au fost găsit morţi alături de corpul Cristinei Topescu. Cristina Topescu era o mare iubitoare de animale, ea având opt câini.

Conform primelor informaţii, în casa în care a murit Cristina Topescu au mai fost găsiţi trei câini morţi. Alţi cinci câini erau în viaţă. Cristina Topescu locuia singura împreună cu cei opt câini ai săi.

„Era o fată foarte sensibilă, se ocupă de câini şi făcea asta cu foarte mult devotament. Îşi dădea toţi banii ca să-i salveze, să le cumpere medicamente, să aibă grijă de ei. Era o persoană foarte deosebită.

Am vorbit ultima dată, cred, pe la jumătatea lui decembrie. Am făcut o emisiune despre un roman al meu, Marele Incendiator, dar după aceea ne-am mai văzut şi ne-am mai auzit. Eram în legătură destul de strânsă. Eu am crezut, când am văzut că nu mai sună, că nu mai postează pe Facebook, că a plecat în străinătate într-o vacanţă şi cred că multă lume a crezut asta.

Condiţiile în care a murit, singură în casă, nu ştiu ce s-a întâmplat că nu a putut să dea un telefon la 112, unui prieten, să mă fi sunat, sau pe altcineva… să fii singur în casă şi nimeni să nu o caute, probabil că trebuia să petreacă sărbătorile cu cineva, erau lucruri de vorbit… şi să cazi jos şi să te găsească după atât de multe zile… Este o tragedie”, a declarat scriitorul Stelian Tanase.

116 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 9 =