Caută
Close this search box.

Paula Rusu, fost jurnalist RTV, despre prietenii post-mortem ai Cristinei Ţopescu

paula rusu

Jurnalista Paula Rusu, fosta prezentatoare la RTV, scoate în evidenţă faptul că niciunul dintre prietenii care acum îşi manifesta durerea faţă de moartea Cristinei Topescu nu au încercat să o caute insistent în ultimele trei săptămâni.

„Toţi murim mai degrabă sau mai târziu, dar să nu te caute nimeni cu insistenţă două-trei săptămâni, să nu încerce să dea de tine vreun ‘prieten’ căruia nu i-ai răspuns când te-a sunat să-ţi spună ‘la mulţi ani’…

Cred că ar trebui să ne reamintim ce înseamnă prietenia cu adevărat. Nu are nicio legătură cu reţelele sociale. Nici una”, a scris Paula Rusu pe Facebook. Ştirile Pro TV anunţa că trei câini au fost găsit morţi alături de corpul Cristinei Topescu. Cristina Topescu era o mare iubitoare de animale, ea având opt câini.

Conform primelor informaţii, în casa în care a murit Cristina Topescu au mai fost găsiţi trei câini morţi. Alţi cinci câini erau în viaţă. Cristina Topescu locuia singura împreună cu cei opt câini ai săi.

„Era o fată foarte sensibilă, se ocupă de câini şi făcea asta cu foarte mult devotament. Îşi dădea toţi banii ca să-i salveze, să le cumpere medicamente, să aibă grijă de ei. Era o persoană foarte deosebită.

Am vorbit ultima dată, cred, pe la jumătatea lui decembrie. Am făcut o emisiune despre un roman al meu, Marele Incendiator, dar după aceea ne-am mai văzut şi ne-am mai auzit. Eram în legătură destul de strânsă. Eu am crezut, când am văzut că nu mai sună, că nu mai postează pe Facebook, că a plecat în străinătate într-o vacanţă şi cred că multă lume a crezut asta.

Condiţiile în care a murit, singură în casă, nu ştiu ce s-a întâmplat că nu a putut să dea un telefon la 112, unui prieten, să mă fi sunat, sau pe altcineva… să fii singur în casă şi nimeni să nu o caute, probabil că trebuia să petreacă sărbătorile cu cineva, erau lucruri de vorbit… şi să cazi jos şi să te găsească după atât de multe zile… Este o tragedie”, a declarat scriitorul Stelian Tanase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri