Caută
Close this search box.

Ponta: Lideri PNL şi USR sunt finanţaţi cu milioane de euro, de la firme internaţionale

victor ponta

Victor Ponta susţine că lideri ai PNL şi USR ar primi finanţări de milioane de dolari, de la firme internaţionale.

Acuzaţii similare lansa şi Liviu Dragnea, care spunea că marile corporaţii îi finanţau atât pe politicienii de Opoziţie, cât şi amplele proteste din Bucureşti. Ponta l-a atacat de asemenea şi pe Iohannis.

Într-o postare pe Facebook, legată de cazul unui tânăr cu multe arsuri care a fost împiedicat de birocraţie să ajungă la tratament la Viena, Ponta sare să îi atace pe lideri ai PNL, USR şi pe Klaus Iohannis.

„Au trecut peste 4 ani – în acest timp câţiva politicieni fără inimă şi fără scrupule (finanţaţi cu milioane de euro de la firme internaţionale) tot încearcă să obţină voturi şi poziţii publice de ministru sau primar speculând şi manipulând tragediile şi dramele unor oameni – dar NU au făcut şi nu fac nimic pentru îmbunătăţirea Sistemului (care acum funcţionează mult mai rău decât în Noiembrie 2015) !

În Septembrie 2016 un roman ars a fost trimis să moară în Bulgaria – iar Ministrul Sănătăţii de atunci nu şi-a dat demisia şi nu a răspuns niciodată pentru acea viaţă pierdută!

În 2018 s-a demarat un Program care însă a fost imediat abandonat de Guvernul PNL.

Sunt convins că România are nevoie de un Program Modern de intervenţie şi tratare a acestor cazuri medicale extrem de grave – aşa cum sunt convins că România are nevoie să scape de “şacalii” politici care se caţăra pe cadavre pentru a ajunge în poziţii publice din care să vândă sănătatea romanilor unor firme din afara ţării!

‘A fost nevoie să moară oameni ca să plece acest Guvern’ spunea Dl Iohannis – de câţi oameni mai este nevoie să moară ca să luăm măsuri?”, a scris Ponta pe Facebook.

Victor Ponta a fost nevoit să demisioneze din funcţia de premier, în urmă cu patru ani, ca urmare a tragediei de la Colectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri