Caută
Close this search box.

Rareş Bogdan: Urmează anularea pensiilor speciale si DESFIINŢAREA Sectiei Speciale

rareş bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan că liberalii vor veni cu asumare de răspundere în Parlament pe desfiinţarea Secţiei Speciale şi pe eliminarea pensiilor speciale.

„Desfiinţarea Secţiei speciale este una dintre foarte posibilele noastre asumări, în perioada următoare. Este foarte posibil. Noi avem o rafală de asumări. Este posibil ca una dintre ele să fie pe SIIJ, aşa cum cea care va fi poimâine citită va fi pe două tururi de scrutin, dar şi pe mărirea numărului de parlamentari în diaspora”, a declarat Rareş Bogdan.

Europarlamentul PNL a mai spus că 84% dintre români îşi doresc anticipate.

„Pentru noi Guvernul guvernează, Parlamentul blochează. Noi avem o majoritate constituită destul de greoi, din opt forţe politice diferite. Dacă vă uitaţi pe toate grupurile care susţin guvernarea Orban, sunt nu mai puţin de opt grupuri independente, în frunte cu PNL.

Guvernarea în această formulă e extrem de greoaie, iar fiecare măsură trebuie negociata la maxim, iar PSD încă are forţă parlamentara, are suficienţi parlamentari care au reieşit în urma alegerilor din 2016 prin care să blocheze foarte multe iniţiative”, a mai spus Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a mai adăugat că pe lângă asumarea răspunderii pe desfiinţarea SIIJ, pensiile speciale sunt, de altfel, „un motiv de asumare”.

„Noi încercăm să punem în aplicare întreg programul de Guvernare prin care a fost investit Guvernul Orban în Parlament, şi de asemenea, dorim să punem în aplicare toate promisiunile electorale pe care le-am făcut în anul 2019 în fata alegătorilor noştri”, a mai precizat Rareş Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri