Caută
Close this search box.

Scandalul Liftiera. Lia Olguţa Vasilescu o face psihopată pe Violeta Alexandru

Olguţa Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu o acuză pe ministrul Muncii, Violeta Alexandru, că este psihopată întrucât ar fi insistat să o dea afară pe liftiera din minister. Antena 3 a preluat imediat subiectul şi l-a amplificat.

„Psihopaţi la guvernare”, a scris Olguţa Vasilescu, pe Facebook, prezentând o înregistrare video cu liftiera. Vasilescu a distribuit o postare a fostului ei consilier de la minister, Cristian Vasilcoiu, în care se susţine că liftiera a fost dată afară pentru că „madame ministru” nu mai suporta să-i vadă faţa.

„Ea este doamna Paula, liftiera pe care Violeta Alexandru nu s-a lăsat până nu a dat-o afară inclusiv de la firma privată de mentenanţa lifturi, ca să scape de ea din Ministerul Muncii. Contractul dintre firmă şi minister a fost denunţat, sub condiţia ca se va semna unul nou doar dacă liftiera dispare! Că nu suporta madame ministru să mai vadă faţa liftierei!”, susţine Vasilcoiu.

Liftiera susţine în înregistrare că şefii ei i-au spus să plece acasă.

„Nu mi s-a adresat direct mie, le-a spus şefilor mei de acolo şi şefii mei m-au sunat şi mi-au spus să plec acasă pentru că doamna ministru nu mai are nevoie de mine. Pur şi simplu, mi-am luat bagajul şi am plecat acasă. Aşa, fără să îmi iau la revedere de la cineva, că pur şi simplu nu puteam. Am plecat aşa că un hoţ! Sunt singură, dar e destul de greu. Am plâns când am plecat”, spune femeia.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat recent că preferă să meargă singură cu liftul.

„‘Traditia’ conform căreia când Ministrul Muncii pleca din cabinetul său şi până parcurgea, în 30 de secunde, distanţa până la lift, secretariatul sună şi transmitea liftierei să aducă liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) şi să deschidă larg uşa ca să nu facă demnitarul vreun efort, se opreşte la 2019. Urc şi cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apas singura pe buton”, informa Violeta Alexandru.

Ea a explicat ulterior ce s-a întâmplat cu liftiera.

”Nu am disponibilizat-o, am solicitat să nu se mai desfăşoare această activitate în Ministerul Muncii, că e nevoie de forţă de muncă în multiple alte zone şi nu e nevoie să apese cineva pe buton. Acum funcţionează liftul. Dacă vin persoane cu nevoi speciale, se mobilizează cineva din minister pentru a le ajuta”, a explicat ministrul Muncii, la B1 TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri