O serie de eliberări din funcţie şi noi numiri pe funcţie are loc la Poliţia Română.

Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, chestorul de poliție Eduard Mirițescu a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului general al Poliției Române, pe o perioadă de trei luni.

Cu aceeași dată, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisarul-șef de poliție Bogdan Berechet a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de director general al Poliţiei Bucureşti, pe o perioadă de trei luni.

Comisarul-șef de poliție Constantin Mihalache a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, pe o perioadă de trei luni.

Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, comisarul șef de poliție Constantin Dorin Condruz a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului.

Totodată, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisarul-șef de poliție Constantin Adrian Glugă a fost împuternicit, începând cu data de 6 ianuarie, să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, pe o perioadă de trei luni.

Prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, cu data de 7 ianuarie:

– comisar-șef de poliție Bucur Nicolae Marian a fost împuternicit să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de director al Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului;

– chestor de poliție Nicu Dragoș Orlando a fost împuternicit să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de director al Direcției de Poliție Transporturi, până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului;

– comisar-șef de poliție Dinu Cristian Valentin a fost împuternicit, pe o perioadă de 6 luni, să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de director adjunct în cadrul Direcției de Ordine Publică;

– comisar-șef de poliție Ciocîrlan Aurelian a fost împuternicit să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de director general adjunct în cadrul D.G.P.M.B., până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului;

– comisar-șef de poliție Giuroiu Răzvan Marius a fost împuternicit, pe o perioadă de 6 luni, să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de adjunct al șefului I.P.J. Vâlcea.

244 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here