Caută
Close this search box.

Surse. PSD, STRÂNS cu uşa. „Praf ne fac anticipatele!” 

psd

Surse din conducerea PSD susțin că social-democrații vor să evite declanșarea alegerilor anticipate și că există posibilitatea să fie votat un alt guvern PNL dacă va pica în Parlament Cabinetul Orban.

În schimb, în declarațiile oficiale, social-democrații afirmă că sunt pregătiți să intre la guvernare. La nivelul conducerii PSD există o diferență majoră între mesajele transmise public și discuțiile din spatele ușilor închise.

În strategia de comunicare a social-democraților s-a stabilit ca partidul să spună că nu se teme de alegerile anticipate, că este pregătit pentru ele și că PSD poate să revină la guvernare rapid.

Olguta Vasilescu a fost trimisă să prezinte aceste poziții oficiale ale partidului în conferință de presă. Totuși, liderii social-democrați își dau seama că sunt departe de momentul revenirii la Palatul Victoria.

„Hai să fim serioși, praf, ne fac anticipatele, praf”, a spus pentru Europa Liberă un lider social-democrat. Liderii PSD au înțeles că partidul nu este pregătit în acest moment pentru a se prezenta în fața electoratului.

Fruntașii partidului cred că șansele lor vor crește în perspectiva alegerilor parlamentare la termen, dacă partidul rămâne în Opoziție.

„Ne dau toate calculele peste cap dacă ajungem la anticipate. De ce să ne dorim asta. Noi am spus clar că ne dorim să rămănem în Opoziție, Marcel Ciolacu spune de fiecare dată când iese la declarații că PSD este singurul partid de opoziție. Cum să mergem acum la guvernare?”, este poziția neoficială a social-democraților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri