Caută
Close this search box.

Trei români au furat din Belgia porumbei în valoare de 700.000 de euro. Una dintre păsări valorează 200.000 de euro

Trei români au furat din Belgia porumbei în valoare de 700.000 de euro. Una dintre păsări valorează 200.000 de euro, susţine păgubitul, un columbofil premiat în întreaga lume.

Porumbeii aparțin unui ofițer de poliție din Ranst. Bărbatul este renumit în întreaga lume pentru pasiunea sa. Porumbeii lui au câştigat zeci de premii internaţionale în cursele de zbor de distanţă.

Iubitori ai acestor păsări vin din întreaga lume să cumpere de la el păsări care fac performanţă.

Incidentul a avut loc pe data de 16 noiembrie 2016, când bărbatul a descoperit că lipseau 50 de porumbei, inclusiv cei trei campioni ai săi, Iron Lady Ellie, Lily și Petra. Pe lângă păsări, hoții au furat și bicicleta și coșurile cu care transporta bărbatul păsările.

Crescătorii de porumbei din toată lumea au fost şocaţi de furt şi principalii suspecţi au fost repede identificaţi: Vasile P., Petru-Ionel C. și Vasile O.

Poliția română a efectuat percheziții la cei trei suspecți. Porumbeii au rămas fără urmă, dar poliția a găsit porumbei care fuseseră furaţi în Olanda, cu două săptămâni înainte. Un suspect avea, de asemenea, porumbei care au dispărut în 2012 de la un crescător din Lokeren.

Românii neagă şi astăzi furtul, în vreme ce Bungeneers a explicat că dauna e uriaşă, pentru că programul să de reproducere a fost stopat. Iar Iron Lady Ellie, cel mai valoros porumbel al lui, valorează 200.000 de euro, scrie hln.be.

Chiar dacă nu au fost găsite păsările, cei trei români vor fi judecaţi pe 3 februarie, iar procurorii cer 2 ani de închisoare pentru fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri