De ziua lui, invitat în emisiunea lui Migai Gâdea, actorul Florin Piersic a dat în direct un adevărat spectacol de bucurie și tristețe deopotrivă.

Florin Piersic a împlinit 84 de ani.

Să știi că nu-mi vine să cred că astăzi, în fața dumnealor, a celor care sunt în fața mea și mă văd sigur la televizor, nu-mi vine să cred că am împlinit astăzi, 27 ianuarie, Vărsător fiind, 84 de ani.

Astăzi, venind la emisiunea ta, cu avionul de la Cluj, cineva m-a întrebat ‘chiar aveți 84 de ani?’ Era stewardesa care m-a întrebat și-am spus ‘da’. ‘Nu cred’, a spus ea.

‘Ba da, dacă vreți vă arăt buletinul!’. Nu-l aveam chiar în buzunar, dar puteam să i-l arăt”, a spus Florin Piersic în emisiunea lui Gâdea.

Florin Piersic explică ce înseamnă ”ciocoflender”

M-a întrebat cineva ‘dar, de ce ne spuneți dvs ciocoflenderi, ce înseamnă asta?’. Și atunci am spus ‘aveam un profesor, Mărgineanu, la liceu și care, în momentul când citea catalogul la matematică, unde eram prostul liceului și se uita în catalog și spune: ‘să poftească la tablă ciocoflenderul….” Și în clipa aia toată clasa începe să râdă că știa că ‘ciocoflenderul’ sunt eu: cicoflenderul Piersic Florin„, a povestit Florin Piersic.

243 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =