sâmbătă, februarie 29, 2020
SlideShow
Acasă Externe Lumea VIDEO, FOTO. Prăbușire mortală. Avion militar american, distrus în condiții misterioase

VIDEO, FOTO. Prăbușire mortală. Avion militar american, distrus în condiții misterioase

0

Un avion s-a prăbușit în Afghanistan într-o zonă care aparține talibanilor! Aparatul de zbor a decolat de la Herat și trebuia să aterizeze în Kabul.

După unele datel avionul ar aparţine US Air Force (Forţele Aeriene ale Statelor Unite), iar talibanii susţin că ei ar fi cei care au doborât avionul.

Un Bombardier E-11A american s-a prăbuşit luni pe teritoriul deținut al talibanilor din provincia Ghazni din Afganistan, la sudul capitalei, au declarat oficialii afgani.

Cu puțin timp în urmă, Pentagonul a confirmat, din păcate, prăbuşirea unui avion militar în Afganistan, asigurând însă că nu dispune de niciun indiciu că acesta ar fi fost doborât de un tir inamic.

Nu se știe câte persoane se aflau la bordul avionului. Ariana Afghan Airlines a negat că a fost unul dintre avioanele sale de pasageri.

Purtătorul de cuvânt al guvernului provincial, Arif Noori, a declarat că avionul pare să fi efectuat un zbor între orașul Kandahar și capitala Kabul. Provincia Ghazni se află între cele două locații.

Noori a spus că s-au descoperit la locul accidentului cadavrele a doi piloți și că avionul a fost complet distrus. El nu a menționat alte victime. Oficialul a afirmat că aparatul de zbor nu aparține unui transportator afgan, dar nu a confirmat cine este operatorul aeronavei.

Ulterior, unii experți au raportat că, probabil, era vorba de aeronavele E-11A, alocate celei de-a 430-a escadrille de combatere electronică expedițională.

Cauza accidentului rămâne neclară și nu au fost date detalii despre victime.

Intel Air & Sea@air_intel

No doubting that it is a US military E11 aircraft that crashed in

Videoclip încorporat

Talibanii au declarat că au doborât un avion militar american în provincia Ghazni din zona centrală afgană, ucigând tot personalul de la bord.

„Avionul, aflat într-o misiune de informații, a fost doborât în ​​zona Sado Khel din districtul Deh Yak din provincia Ghazni”, a declarat Zabihullah Mujahid, un purtător de cuvânt al talibanilor, adăugând că toată lumea la bord, inclusiv ofițerii de rang înalt, au fost uciși informează defence-blog.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =