Caută
Close this search box.

Cei patru corifei Severin, Vişan, Terheş şi Pavelescu au protestat în Piaţa Victoriei

vişan

Câteva zeci de pensionari au fost aduşi în Piaţa Victoriei, pentru a manifesta împotriva reformei în Sănătate. Aceştia au fost conduşi însă de figuri celebre în lupta împotriva Justiţiei.

Este vorba despre Adrian Severin, Chris Terheş, Gelu Vişan şi Aurelian Pavelescu. De altfel, aceştia au fost prezenţi şi la manifestările de susţinere a martirului Liviu Dragnea.

Deşi s-au strâns sub pretextul apărării dreptului la viaţă al românilor, care ar fi afectat de OUG pe Sănătate, cei patru au continuat să se răfuiască cu justiţia şi cu procurorii. Adrian Severin a anunţat că va urma o adevărată revoluţie.

„Câteva sute de cetăţeni s-au manifestat în favoarea sistemului public de sănătate şi împotriva privatizării acestuia în folosul unor mafii dornice de îmbogăţire pe spinarea oamenilor bolnavi. De asemenea, demonstraţii şi-au exprimat solidaritatea cu Prof Dr Mircea Beuran, precum şi cu toţi medicii supuşi persecuţiilor justitiar-populiste.

Acum câteva săptămâni au fost doar câteva zeci. Ieri au ajuns sute. Mâine vor fi mii. Şi în cele din urmă valul acesta va matura toată putreziciunea din actuala politica românească. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, anunţa Severin, pe Facebook.

De altfel, la manifestaţie au fost şi pancarte de susţinere a Secţiei Speciale.

https://youtu.be/9PtdpgG4g18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri