Caută
Close this search box.

Gabriela Firea le-a dat aprobare manifestanţilor PSD, în frunte cu Gelu Vişan, să protesteze la Palatul Victoria

psd

Gelu Vişan şi manifestanţii săi pesedisti apar tot mai des în Piaţa Victoriei, ei obţinând pentru duminică o autorizaţie din partea Primăriei Generale, pentru un nou protest atrag atenţia protestatarii #Rezist care continuă să vină în Piaţa Victoriei seară de seară.

„Ciuma roşie condusă în stradă de Gelu Vişan(!!!?) a început să acapareze încet-încet Piaţa Victoriei. În baza unui ‘protest spontan’ declarat la faţa locului, jandarmilor, când de fapt era anunţat cu o săptămână înainte pe FB, Gelu Vişan, comandantul găştilor de ciumaţi, susţine PE FATA penalii şi pune presiune pe Guvern şi Justiţie. Săptămâna trecută i-am scos din piaţă, noi cei de acolo-5 sau 6 oameni. Duminică au anunţat un protest ‘autorizat’ spun ei, tot în Piaţa Victoriei. Vor să pună mâna pe piaţă! Asta e schema.

Ce facem? Ne uităm la ei? Abandonăm? Îi lăsăm să câştige iar? Dacă au autorizaţie aşa cum susţin, este o încălcare a legii, pentru că Firea nu poate să dea o autorizaţie într-un loc în care există notificare legală până la sfârşitul anului.Vă aşteptam în piaţă la ora 18.00, cf notificării legale a prezenţei noastre acolo.

Duminică 23.02.2020, ora 18.00 veniţi în piaţă! Ne apărăm cei 3 ani petrecuţi în stradă, ne apărăm normalitatea”, se anunţă pe pagina Vocea Străzii, care continuă să transmită în fiecare seară, din Piaţa Victoriei.

Duminică, câteva zeci de pensionari dirijaţi de Gelu Vişan şi Codruţa Cerva au manifestat impotriva DNA şi a lui Klaus Iohannis.

„Am ieşit aici pentru domnul Beuran şi pentru domnul Arafat”, a spus Codruţa Cerva. „Din sursele pe care le avem, săptămâna viitoare va fi executat şi domnul Arafat, aşa cum a păţit doctorul Beuran”, a mai susţinut Cerva.

Pensionarii au scandat agramat „Beuran şi Arafat, Sănătatea a salvat”, „Justiţie, nu execuţie” şi „Libertate pentru Beuran”. De asemenea, ei au scandat şi „Jos guvernul dictator!” şi „Nu ne condamnaţi la moarte”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri