O fetiţă în vârstă de patru luni a murit după ce a fost violată de vărul ei de 30 de ani, la o nuntă de familie. Părinții fetiţei au fost la nunta în Daudnager, India, duminică seară, când vărul a întrebat-o pe mătușa lui dacă ar putea să o ia pe fiica ei pentru a se juca.

Mama a fost de acord, dar în mometul în care a realizat că cei doi nu s-au mai întors de două ore, toţi invitaţii au organizat o căutare, iar câţiva localnici s-au alăturat. Micuțul copil a fost găsit inconștient pe peluza localului nunții, împreună cu vărul ei, relatează Times of India.

Suspectul, care a fost numit în publicație ca Pappu, a fugit de la locul faptei, dar a fost arestat a doua zi. Fetiţa a fost dusă în grabă la Spitalul Policlinic Vivekananda din Lucknow, unde a fost pronunțată moartă de către medici.

Sarvashresth Tripathi, adjunct al comisarului poliției, a declarat că tatăl copilului a depus o plângere împotriva nepotului său pentru că i-a violat şi uciis fiica, potrivit Times. O anchetă va stabili cum a murit copilul și dacă a fost violat.

Săptămâna trecută, o fetiță de opt ani a murit la spital, după ce ar fi fost violată de 16 bărbați, inclusiv rudele sale din India, pe o perioadă de trei ani. Potrivit presei locale, tânăra a fost dusă la spitalul din Chennai, capitala statului indian Tamil Nadu, după ce s-a plâns de dureri de stomac și apoi a căzut inconștientă în baie. Cei 16 bărbați acuzați au fost arestați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 8 =