Caută
Close this search box.

Mama Alexandrei Măceșanu, mesaj ce i-a îngrozit pe toți

dosarul caracal

În cursul zilei de marți, părinții Alexandrei Măceșanu au stat pentru prima oară față în față cu Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal despre care se crede că a răpit-o, violat-o și ucis-o pe fiica lor. A fost un moment greu, iar mama tinerei i-a transmis inculpatului un mesaj dur!

Prezenţi în sala de judecată, marți, la Curtea de Apel Craiova, părinţii Alexandrei Măceșanu, care de mai bine de o jumătate de an nu ştiu ce s-a întâmplat cu fiica lor, s-au întâlnit pentru prima dată cu Gheorghe Dincă, moment pe care l-au suportat foarte greu.

Întrebat cum i s-a părut Gheorghe Dincă, Ion Măceşanu, tatăl Alexadrei, a afirmat că acesta „era senin, aranjat, îmbrăcat, bărbierit, chiar arăta bine, ca şi când nu ar fi făcut nimic”.

A fost un moment extrem de dificil și pentru Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, care nu a mai putut face față durerii și a răbufnit.

„Aştept să văd ce vor hotărî magistraţii de la Craiova. Nu mai pot, am ajuns la capătul răbdării. Până acum am vorbit frumos, dar nu mai pot. Dincă, moş nemernic, să arzi în chinuri. Eşti un nenorocit. Ne-ai distrus viaţa!“, a spus femeia.

Mama Alexandrei și mama Luizei Melencu sunt de părere că fetele lor au fost răpite și trăiesc, în ciuda probelor prezentate de procurori în cazul crimelor de la Caracal.

În semn de protest față de autoritățile care au declarant decesul fetelor, cele două femei au strâns coroanele de flori și lumânările din fața casei lui Gheorghe Dincă și le-au dat foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri