Caută
Close this search box.

Mostre de TRASEIȘTI. Până și finul lui Liviu Dragnea a trecut la PNL

Să ne înțelegem. Ordinar înseamnă obișnuit. Nimic altceva. E vorba de traseiști obișnuiți, adică din aceia care nu au profesii sau abilități și nu știu altceva decât să treacă de la un partid la altul, în funcție de cine se află la putere. Dacă domnul Ludovic Orban crede că s-a căpătuit sau i-a pus Dumnezeu mâna în cap, se înșeală amarnic.

Incredibil, dar adevărat. Luni s-a oficializat și trecerea la PNL a senatorului Emanoil Savin, fost pesedist și, CULMEA, finul lui Liviu Dragnea.

Reamintim că fostul lide PSD Liviu Dragnea și fosta sa soție, Bombonica, au fost în 2011 nașii de cununie la nunta de argint a lui Emanoil Savin (în foto), fost primar al orașului Bușteni.
Senatorul Eugen Gioancă a trecut și el, luni, de la PSD la PNL. Acesta și-a anunțat demisia din partid și înscrierea în PNL, în debutul ședinței de plen.

„Începând de astăzi voi activa în grupul parlamentar al PNL”, a spus Eugen Gioancă de la tribuna Senatului.

În același timp, independentul Emanuel Botnariu a anunţat că începând de luni va reactiva în grupul PSD

Luni, Teodor Meleșcanu a anunțat că se retrage din funcția de președinte al Senatului, după ce Curtea Constituțională a stabilit că procedura prin care acesta a fost ales în funcție a fost neconstituțională.

Un răspuns

  1. Toate curvele politice au un interes,ca nu trec degeaba de la un partid la altul,li se promite un loc in viitorul parlament,sau bani ceva ca la curve trebuie sa vii cu o oferta nu fac nimic degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri