Caută
Close this search box.

Ponta: „Suntem ca în 1977, l-aș propune premier pe Raed Arafat. Nu e criză militară să vină Ciucă”

arafat

Victor Ponta, liderul partidului Pro România, a declarat duminică seară că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să convoace toate partidele la Cotroceni, luni dimineaţă, şi să proipună un alt premier care sp fie şi votat de către Parlament în aceiaşi zi.

Victor Ponta, liderul partidului Pro România, a declarat duminică seară că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să convoace toate partidele parlamentare la Cotroceni, luni dimineaţă, unde să propună un alt premier care să fie şi votat de către Parlament în aceiaşi zi. Victor Ponta a mai spus că România nu-şipermite să pice Guverne, în contextul epidemiei de coronavirus.

Victor Ponta a mai spus că nu are cum să îl voteze pe premierul propus, Ludovic Orban, drept pentru care parlşamentarii Pro România nu vor participa luni la „circul” din Parlament.

„Prin ce s-a intamplat in ultimele zile si in lume suntem ca in 1977, intr-o situatie la fel de dificila ca la marele cutremur, avem o criza.

Mi-as dori maine sa votam un guvern, dar nu guvernul Orban. Cred ca maine dimineata ar trebui ca dl Iohannis sa ne cheme pe toti sa ne spuna ca suntem intr-o situatie de o gravitate fara precedent, este o urgenta medicala care o sa fie si economica.

Noi ce facem, picam guverne de 5 ori? Suntem ca in ultima noapte pe Atlantida, se scufunda continentul si noi ne tinem de glume? In locul lui Iohannis maine l-as propune premier pe Raed Arafat. Am auzit zvonuri cu dl Ciuca, dar nu e criza militara”, a declarat Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri