Liderul USR Dan Barna a declarat duminică faptul că USR şi PLUS vor susține pentru Primăria Capitalei candidatul care are cele mai mari şanse să o trimită pe Gabriela Firea acasă. Întrebat pe cine preferă dintre cei doi candidaţi, Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu, Barna a dat un răspuns neașteptat.

Trece timpul foarte repede și alianța USR Plus pare în continuare nehotărântă în ceea ce privește candidații pe care îi vor trimite să cucerească țara, dar și Capitala. Și cum lupta cea mai importantă este cea cu Gabriela Firea, Dan Barna trebuie să ia o decizie dificilă.

Înainte de toate, Barna a precizat că dacă vor fi doi sau trei candidaţi din zona de dreapta, atunci Gabriela Firea va câştiga din nou alegerile. Apoi, întrebat duminică, la Digi 24, când va fi ales candidatul Alianţei USR-Plus la Primăria Capitalei, dintre Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu, acesta a răspuns:

“În aceste două, trei săptămâni noi sperăm să clarificăm, nu doar în Bucureşti, ci şi peste tot în ţară candidaţii comuni ai Alianţei astfel încât să intrăm în logica electorală pentru alegerile locale. (…) Mesajul, şi al meu şi al lui Dacian Cioloş, a fost unul consecvent, miza este să susţinem candidatul care are cele mai mari şanse să o trimită pe Gabriela Firea acasă. Şi avem pe partea dreaptă, şi aici vorbesc de întreg spectrul, inclusiv de PNL, să avem capacitatea şi maturitatea politică să avem un singur candidat împotriva doamnei Firea. Pentru că dacă vom avea şi de această dată doi, trei, patru candidaţi cum s-a întâmplat din păcate în 2016, vom lăsa Bucureştiul pentru încă patru ani în mâna unui primar care a transformat Capitala României într-un oraş blocat”, a mai spus liderul USR.

210 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here