STB anunţă că va începe decontaminarea tuturor vehiculelor aflate în parcul circulant în Bucureşti.

Societatea de Transport Bucureşti SA începe, în noaptea de sâmbătă spre duminică, decontaminarea tuturor celor aproximativ 1.600 de vehicule aflate în parcul circulant, dintre care 1.110 autobuze, 280 de tramvaie, iar restul troleibuze.

„Procedeul utilizat este acela de a pulveriza în interiorul vehiculelor, cu ajutorul unui atomizor, o ceaţă densă de decontaminare, pe baza unei substanţe speciale care distruge virusurile.

Acest proces se va desfăşura permanent şi va cuprinde, etapizat, toate vehiculele”, informează STB într-un comunicat remis Agerpres.

Potrivit sursei citate, în paralel, tot pe timpul nopţii, STB a început un program de curăţare a celor 480 de refugii, cu mobilierul aferent, borne, copertine, garduri de separare a căii de rulare etc.

Totodată, sunt curăţaţi de vegetaţie şi vopsiţi la bază aproximativ 10 la sută din cei 15.000 de stâlpi aflaţi în administrare.

STB face apel la călători să respecte eforturile angajaţilor şi păstreze curăţenia atât în vehicule, cât şi în staţii, dovedind un comportament şi spirit civic responsabile.

În cazul în care un vehicul aflat în traseu nu corespunde din punct de vedere al curăţeniei, călătorii pot reclama acest lucru, menţionând numărul de inventar/ numărul de înmatriculare şi linia pe care circulă acesta, la email -ul relaţii.publice@stbsa.ro, pentru a se interveni operativ.

213 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here