Caută
Close this search box.

Adrian Streinu-Cercel s-a enervat pe Antena 3. „N-ar trebui să vă intereseze aceste lucruri!”

adrian streinu cercel

Doctorul Adrian Streinu-Cercel, manager al Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, a răbufnit, la Antena 3, după ce moderatoarea Nadina Câmpean l-a întrebat dacă pacienta înregistrată cu decesul numărul 4, din cauza coronavirusului, a ajuns la camera de gardă.

„N-ar trebui să vă intereseze aceste lucruri! Că a venit cineva și s-a prăpădit cum s-a prăpădit, că a fost la camera de gardă, că n-a fost, este total nesemnificativ! Rugămintea mea este să vă axați pe ceea ce este important pentru populație!

Explicați-le oamenilor că trebuie să se spele pe mâini cu apă și săpun! Explicați-le că trebuie să plece dimineața la serviciu decalat la program! Să vină imediat acasă și când au ajuns primul lucru să se spele pe mâini cu apă și săpun din abundență, inclusiv pe față!

Să își decontamineze telefoanele! Telefoanele reprezintă în momentul de față un mijloc de transport al acestor microbi! Astea sunt lucrurile pe care trebuie să le transmiteți din minut în minut!

Dacă faceți așa vom avea o șansă! Dacă nu veți înregistra decese și veți comenta camerele de gardă! Insistați că asta este problema acuma! Nu cine a murit și cum a murit!

Trebuie să înțelegem toți că trebuie să stăm izolați undeva de la 2 luni la 3 luni de zile! Este foarte simplu! Nu trebuie să ajungem în locul Italiei.

Apa și săpunul sunt ingredientele principale care ne pot salva! Celelalte detalii sunt nesemnificative! Testarea nu are legătură cu această problemă! Problema este ca lumea să se autoizoleze!

Testarea este un diagnostic, atât! Punem problema total greșit și dăm cu ideea în populație că au nevoie de testare, însă testarea nu este problema! Omul de rând trebuie să știe să folosească apa și săpunul!”, a spus Streinu Cercel, la Antena 3, conform Ştiri Diaspora.

Un răspuns

  1. A răbufnit, sau a precizat? Asta e mai important. De ce să creăm din asta o problemă? Ce impotanţă are dacă cineva întreabă spre a afla o împrejurare în care s-a produs o faptă? Ce mare crimă a făcut moderatoare să fie astfel calificată intervenţia ei? A răbufni înseamnă a-şi exprima pe neaşteptate şi în mod violent nemulţumirea după ce a tăcut mult timp, cînd e vorba de un subiect pus în discuţie. Unde se poate vedea violenţa dr. Streinu-Cercel în explicaţia pe care o dă? Eu unul nu o văd. Nu mai ştim limba română?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri