Caută
Close this search box.

Adrian Streinu Cercel vrea să facă achiziţii fără să răspundă în faţa legii VIDEO

Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucureşti, a declarat, în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, că „După ce se termină bolaşniţa asta, pandemia, or să vină alţii să ne tragă de mânecă: dar cum aţi realizat voi achiziţiile? Aici trebuie scos un cadru normativ cât se poate de clar, care să stipuleze foarte clar că nimeni nu va avea voie să se atingă de noi, în viitor”.

Dialog Adrian Streinu Cercel – Mihai Gâdea, redat de Digi FM:

Adrian Streinu Cercel: Primul lucru de care avem nevoie este să fim lăsaţi în pace, să ne facem treaba.

Mihai Gadea: Cine vă deranjează?

Adrian Streinu Cercel: Foarte multi. Plecând de la media…

Mihai Gadea: Păi da, dar media să ştiţi că va ajuta cel mai mult în zilele astea, plecând de la prevenţie…

Mihai Gadea: Eu zic că media face în zilele astea mai mult bine decât rău.

Adrian Streinu Cercel: Al doilea lucru este să apară un cadru legislativ care să ne pună la pază de ce va veni. După ce se termină bolaşniţa asta, pandemia, or să vină alţii să ne tragă de mânecă: dar cum aţi realizat voi achiziţiile? Aici trebuie scos un cadru normativ cât se poate de clar, care să stipuleze foarte clar că nimeni nu va avea voie să se atingă de noi în viitor. Dacă nu se va întâmpla aşa, următorul pas va fi ca acest corp medico-sanitar să facă un pas în spate. Gândiţi-vă că presiunea pe care o duce acest corp medico-sanitar în România, în acest moment, este fantastic de mare.

Dialogul pe această temă dintre Adrian Streinu Cercel şi Mihai Gâdea poate fi urmărit în clipul video de mai jos, la minutul 29:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri