Caută
Close this search box.

Cursuri suspendate în România! Elevii sunt izolați la domiciliu

Cursurile au fost suspendate total în clasa băiatului de 16 ani, diagnosticat cu coronavirus!
Suspendarea cursurilor pentru clasa în care a învățat băiatul confirmat cu noul coronavirus a fost luată chiar de această instituție, dar și de Inspectoratul Județean Școlar.

„Având în vedere faptul că pacientul este elev în clasa a IX-a, de comun acord cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş și directorul şcolii, s-a luat decizia de sistare a cursurilor pentru elevii clasei, până la noi dispoziţii.

A devenit oficial! Cursurile au fost suspendate în clasa băiatului de 16 ani, diagnosticat cu coronavirus. Astfel, toții colegii băiatului sunt, în acest moment, izolați la domiciliu. Anunțul a fost confirmat de Direcția de Sănătate Publică Timiș.

Toți elevii clasei respective se află izolați la domiciliu sub monitorizarea reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Timiș”, se arată într-un comunicat al DSP Timiș

Mai mult de atât, reprezentanții instituției anunță că au indentificat persoanele cu care tânărul a intrat în contact. De la toate acestea vor fi acum recoltate probe.

Vă readucem aminte că tânărul din Timișoara este primul caz de infecție cu noul coronavirus la un minor din România.

Băiatul este nepotul bărbatului de 47 de ani, în cazul căruia a fost confirmată, de asemenea, infecția.

În acest moment, la nivelul judetului Timis, sunt 538 persoane, izolate la domiciliu si monitorizate de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică a Judetului Timiş.

Deocamdată, în România au fost depistate șase persoane infectate cu noul coronavirus din China. Între timp, primul caz, un tânăr de 25 de ani din Gorj, s-a vindecat și a fost externat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri