Caută
Close this search box.

Dan Capatos, declarații sincere despre boala fiului său Andrei: ”A moştenit pe linie paternă”

Dan Capatos nu și-a expus niciodată viața personală la tapet, dar recent a dezvăluit că fiul său Andrei în vârstă de 9 ani suferă de o boală pe care a moștenit-o pe linie paternă. Prezentatorul TV a mărturisit că medicamentele nu-l ajută pe băiat, ci sportul regulat.

Prezentatorul „Xtra Night Show” Dan Capatos s-a ferit mereu să vorbească despre familia sa și puțină lume știe că acesta are un băiat care s-a născut cu o boală care-i afectează destul de rău sănătatea. Andrei, fiul fostei gazdei „Un show păcătos”, a moștenit pe linie paternă colesterolul mărit lucru care poate duce la apariția bolilor cardiovasculare.

Capatos a mărturisit că băiatul său care acum are vârsta de 9 ani nu ia niciun tratament pentru boala sa, însă reușește să lupte împotriva acestei boli prin intermediul sportului pe care-l practică încă de la 8 luni. Andrei a făcut până la ora actuală numeroase sporturi, dar s-a oprit la fotbal.

„A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută.

De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure, are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică”, a spus prezentatorul în cadrul emisiunii „Răi da Buni” de la Antena Star.

Dan Capatos a mai povestit că băiatul său a încercat atât de multe sporturi până la vârsta de 9 ani cât n-a făcut el în întreaga viață. Andrei a mers la înot timp de 7 ani unde a învățat toate stilurile posibile, iar apoi s-a îndrăgostit de un sport de echipă, fotbal, pe care-l practică la modul profesionist.

„L-am dat de la opt luni la înot şi până la şapte ani a învăţat toate stilurile şi s-a plictisit. L-am dat şi la un sport de echipă, la fotbal şi dintr-un alt motiv. Face sport cât n-am făcut eu toată viaţă, el a făcut în primii nouă ani”, a adăugat vedeta Antena 1, potrivit sursei menționate.

Așa cum probabil puțină lume știa că Dan Capatos are un fiu, probabil la fel de puțini știu cine este soția acestuia. și care este povestea lor de dragoste. Prezentatorul de la Antena 1 este căsătorit cu Monica, de profesie tot jurnalist, pe care a cunoscut-o în urmă cu aproximativ 20 de ani.

„Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred.

Nu i-am promis niciodată că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani”, a povestit Dan Capatos pentru avantaje.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri