Caută
Close this search box.

Moartea celebrului fotbalist a lăsat urme adânci. ”Suntem devastați”!

Ionel Dănciulescu a reacționat după ce fostul său coleg de la Steaua, Martin Tudor, s-a stins din viață astăzi, la 43 de ani, în urma unui infarct.
”Corbul” a fost coleg cu fostul portar la Steaua, în perioada 1999-2002, și a fost șocat după ce a aflat de decesul acestuia. Chiar dacă mai târziu au fost și rivali, Dănciulescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Martin Tudor (în foto).

”Nu-mi vine să cred! Sunt șocat! Nu am cuvinte ce să zic! Dintr-o dată așa! Era antrenor cu portarii, făcea mișcare. E o veste care mă devastează pentru că am fost coechipieri la Steaua. Dumnezeu să-l odihnească!

Venise de la Satu Mare la Steaua și nu prea îți dădeai seama din prima că poate să ajungă portar mare pentru că nu prea avea talie. Dar era foarte agil, foarte rapid și foarte muncitor, foarte modest. Un băiat cu mult simț. Asta mai lipsea în perioada grea în care ne aflăm! Condoleanțe familiei” a declarat Ionel Dănciulescu pentru ProSport.

„Nici nu-mi vine să cred. Nu știam să aibă probleme cu inima. Ultima dată am vorbit cu el când era la Craiova. Sunt șocat, e greu să primești așa veste. Condoleanțe familiei. Când ne gândim ce e viața asta… Și noi chiar am fost apropiați generația noastră, vorbeam mereu, ne vedeam” a declarat pentru ProSport Petre Marin, fost coleg la Steaua și bun și prieten cu Martin Tudor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri