Caută
Close this search box.

Modul revoltător în care reacţionează Antena 3 la ancheta DNA legată de Sorina Pintea

antena 3

Antena 3, post care îi susţine pe mai toţi politicienii acuzaţi de corupţie, de DNA, anunţă că are informaţii din surse neprecizate, conform cărora banii de mită nu au ajuns în mâna Sorinei Pintea.

Răzvan Dumitrescu, unul dintre realizatorii vedeta ai postului, a sugerat că în spatele acestui caz se află interese politice, care încearcă să blocheze candidatura Sorinei Pintea, la Primăria Baia Mare.

„În birou, pe scurt, intră o persoană la doamna Pintea şi discută despre nişte contracte. Iese persoana din biroul respectiv şi, în afara biroului, înmânează un plic altei persoane, căreia îi spune că plicul este pentru Sorina Pintea. În momentul ăla, au venit procurorii. E în regulă, să vedem ce urmează. A, ok, nu e mandat de reţinere, este mandat de aducere. Nu poţi reţine fără audiere, dar este foarte important unde se întâmplă: la Baia Mare.

Ne amintim de falsul flagrant din Dosarul Chereches? Când se întâmplă? Înainte de a candida. Cum a candidat Cherecheş? Din arest. Şi-a anunţat Pintea candidatura la Baia Mare. Asta poate fi un lanţ întreg de coincidenţe”, a declarat Răzvan Dumitrescu, în emisiunea „Exces de Putere”.

Banii nu au ajuns în birou la Pintea, nici în mâna ei, ţine să sublinieze Antena 3.

Şeful DNA, Crin Bologa, a declarat că „Direcţia Naţională Anticorupţie a organizat o acţiune de prindere în flagrant, la Spitalul Judeţean din Baia Mare, în care este vizat şi fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, în legătură cu un contract de achiziţii”.

Sorina Pintea a fost surprinsă în flagrant, în timp ce încasa suma de 120.000 de lei, pentru a favoriza acordarea unui contract de furnizare de echipamente medicale, pentru combaterea coronaviruslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri