Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a anunțat formarea unei alianțe electorale pentru susținerea candidaturii lui Neculai Onțanu în cursa pentru Primăria Sectorului 2 al Capitalei.

Acesta și-a anunțat candidatura în luna ianuarie, din partea ADER, partidul pe care l-a înființat, iar acum umaniștii au decis să îl sprijine.

”Omul potrivit la locul potrivit este unul dintre principiile fundamentale ale umaniștilor și am promis că indiferent de culoarea politică, ne dorim administrații publice eficiente. Din aceste rațiuni am ales să susținem candidatura lui Neculai Onțanu, care în precedentele sale mandate ca primar a demonstrat că este un edil competent, responsabil și onest, iar realizările sale nu au mai fost egalate de cei care i-au succedat în funcție”, au transmis reprezentanții PPU social-liberalâ, citați de Antena3.

Umaniștii anunță că se vor angaja într-o campanie electorală constructivă, bazată pe soluții concrete pentru problemele cetățenilor și că acest principiu se va reflecta și în listele proprii de candidați pe care le vor propune la alegerile locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here