Caută
Close this search box.

PSD spune că Florin Cîţu e „un personaj desprins din desenele animate”

psd

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, l-a atacat suburban pe premierul desemnat, Florin Cîţu, când a fost întrebat dacă este posibil ca PSD să voteze pentru instalarea Guvernului Cîţu.

„Este foarte complicat, în aceste momente. Domnul Cîţu este un personaj desprins din desenele animate”, a declarat Simonis.

El a menţionat că încă nu a fost luată o decizie în privinţa Congresului PSD, care fusese fixat să se desfăşoare pe data de 21 martie, la Bucureşti.

„Nu este luată o decizie în acest moment. Probabil că în cursul zilei de mâine (luni – n.r.), vom avea o consultare în partid pe acest subiect. Vă reamintesc faptul că în urmă cu două săptămâni, noi am anulat prima data stabilită a congresului, tocmai din cauza acestui virus care este în creştere şi care poate periclita sănătatea oamenilor. Există varianta unui congres mai restrâns, a unui congres digital sau chiar o amânare a acestuia până ce pericolul trece”, a spus Simonis.

În contextul actual, a adăugat el, în care se înmulţesc îmbolnăvirile cu coronavirus, autorităţile, cei de la guvernare şi preşedintele ar trebui să încerce să dea ţării un guvern stabil pentru „a se putea ocupa de adevăratele probleme ale României”.

„Noi credem că e o prioritate votarea unui guvern capabil să gestioneze situaţia aceasta şi celelalte crize în care este România în acest moment, economică şi cea potenţială a migranţilor care pleacă din Turcia spre Europa, că vorbim de votarea acestui guvern sau a altui guvern, în perioada următoare. Important e că România să aibă un guvern eficient, să treacă prin aceste crize”, a menţionat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri